Ritam Nereda, Talamasca, Tryambaka, Blisargon Demogorgon, Hrvatska, Subota, 17. Ožujak 2018

УРБАН ДЕНС ве кани на ПРОЛЕТЕН УРБАН ФЕСТИВАЛ

Сеуште рано календарски но на 17 Март во Сабота , Пролетта ќе пристигне во МКЦ
За ваше целовечерно од 20.30 и целоноќно до 05.00 уживање ви подготвивме

21.00 - POSLEDEN UDAR

Нов бенд од Скопје, музички перфектни за почеток на вечерта.
Мелодии и зид од гитари со пораки на Македонски....

21.45 - RITAM NEREDA

Еден од малкуте искрени Европски бендови.Најенергичниот Србски бенд.30 годишен стаж, 12 албуми и длабоки корени за вистинско Rock and Roll искуство.01.00 TALAMASCA

Што и да се пише ќе биде сувишно.Крал, цар, господ ?! :-)
Најдобриот на свет мелодичен транс артист со убедливо најеуфоричната мелодија на левитација...... The Best One

Ставете на repeat било кој негов албум (ги има 12)и полудете од среќа :-)
Ова гостување ќе биде воедно промоција на неговиот најнов албум а ние ќе бидеме меѓу првите кои ќе ги слушнеме најдобрите ствари од тој албум.02.30 TRYAMBAKA

Врвот на сериозен Underground Psychedelic Trance
Цврстина, мелодии, Full Power, Dark и се што е Psychedelic споено во перфектна комбинација.Најдоброто од Португалија.


04.00 BLISARGON DEMOGORGON


Најверојатно најголемиот МК транс артист со најдолга меѓународна кариера.
Безбројни изданија, компилации, албуми.
После подолга пауза повторно со настап во МК
Во моментов најавени негови настапи

09 February Brasilia, Brazil
23 February Warsaw, Poland
03 March Belgrade, Serbia
10 March Paris, France
17 March Skopje, Macedonia
14 April Brno, Czech Republic
25 May Basel, Switzerland
26 May Riga, Latvia
27 May Nicosia, Cyprus
Уозбилете се и слушајте


23.30 BUSHAVA AZBUKA ( 30 години кариера ... специјален сет 1988 максимум rock'n'roll - 2018 транс )

00.15 Navigator vs Satellite back to back set

За време на журката ќе поделиме и 300 примероци од албумот на Навигатор


DECO BY AFA за комплетен Space изглед на МКЦ.

Претпродажба на билетарата на МКЦ по специјална цена за целиот фестивал од 500 ден.
На самиот влез вечерта цената ќе биде 500 ден до 22.00 а потоа 600 ден.

Се гледаме на подиум, пред МКЦ и околу колите со флаши за пиење....:-)

Subota, 17. Ožujak 2018, Hrvatska, Ritam Nereda, Talamasca, Tryambaka, Blisargon Demogorgon

Pronaći više zanimljivih događanja
Dobiti preporuke o događajima na temelju svoje Facebook ukusu. Nabavite ga sada!Pokaži mi odgovarajuće događaje za meneNe sada