15. Veljača 2018 - 20:00 do 23:59

Plavi Orkestar, 15.2.2018, Arena Stožice, Ljubljana, Hrvatska, Četvrtak, 15. Veljača 2018

Legendarna skupina Plavi orkestar se vrača v Ljubljano, v okviru velike regijske turneje "Everblue"

KLIK DO VSTOPNIC: http://bit.ly/2hJhMqe

Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, bo v četrtek 15.februarja na veliko veselje mnogih oboževalcev nastopila v Areni Stožice, v okviru velike regijske turneje "Everblue", kjer so po spektaklih v Sarajevu in Beogradu v plavo ekstazo spravili preko 100.000 obiskovalcev. Nazadnje so “Plavci" v Ljubljani nastopili februarja 2010, ko so v rekordnem času dvakrat razprodali Halo Tivoli in povzročili pravo “plavomanijo".
Plavi orkestar ni le bend, ki je dobra tri desetletja zaznamoval z odlično glasbo, ampak bi jim lahko rekli fenomen, ki je globoko zasidran v slovensko glasbeno pop kulturo. Ker skozi sadove preteklega dela uživajo vsesplošno popularnost, bi jih brez problema lahko označili za ljudski bend.
Številne uspešnice kot so 'Od rodjendana do rodjendana', 'Suada', 'Bolje biti pijan nego star', 'Ako su to samo bile laži', 'Sava tiho teče', 'Goodbye teens', 'Kaja', 'Odlazim' in druge so poskrbele, da se fenomen kultne skupine, ki je doživela že več glasbenih vrhuncev nadaljuje tudi v današnjem času.

Četvrtak, 15. Veljača 2018, Hrvatska, Plavi Orkestar, 15.2.2018, Arena Stožice, Ljubljana

Pronaći više zanimljivih događanja
Dobiti preporuke o događajima na temelju svoje Facebook ukusu. Nabavite ga sada!Pokaži mi odgovarajuće događaje za meneNe sada