Kurentanc 2018 / Prljavo kazalište, Vlado Kreslin, Pop Design, Hrvatska, Srijeda, 07. Veljača 2018

Kurentanc že vrsto let velja za enega vrhuncev glasbenega programa ptujskega Kurentovanja. Vsakoletne polne dvorane obiskovalcev potrjujejo, da se v Klubu ptujskih študentov za vas potrudimo in da vsako leto na prireditev pridete z večjim veseljem kot leto poprej.

Letos bomo prireditev izvedli v sredo, 7. 2. 2018, v sklopu osrednje Karnevalske dvorane QCenter na Ptuju. Naslednji dan smo zaradi državnega praznika brez skrbi, tako da izgovor za vašo udeležbo ni.

Da vas bodo pa hitro po prihodi v dvorano zasrbele pete in boste naslednje jutro ostali brez glasu ob tej količini prepetih hitov in legendarnih skladb, bodo poskrbele glasbene skupine Prljavo Kazalište, Vlado Kreslin in Mali Bogovi ter Pop Design.
Vstopnice si lahko zagotovite v pisarni Kluba ptujskih študentov (Jadranska ulica 17, 2250 Ptuj) in na vseh prodajnih mestih Eventim.

Cene vstopnic:

Cena vstopnic v predprodaji za člane Kluba ptujskih študentov in Dijaške sekcije Kluba ptujskih študentov: 10 EUR (Nakup možen samo v pisarni Kluba ptujskih študentov)

Cena vstopnic v predprodaji za vse ostale: 12 EUR

Cena vstopnic na dan dogodka: 15 EUR

Cenejšo ceno vstopnic si lahko zagotovite tudi tako, da ob nakupu vstopnice prinesete svoje potrdilo o vpisu, s katerim dokazujete vaš status dijaka/študenta v tekočem šolskem/študijskem letu.

Nakup cenejših vstopnic je možen samo v pisarni Kluba ptujskih študentov.

Za vse udeležence prireditve pa smo tako kot vsako leto do sedaj pripravili še brezplačni krof in zelo okusno kislo juho, ki ***** zagotovo pripomogla k boljši regeneraciji.

Program in termin prireditve je znan, manjka samo še to, da opravite nakup vstopnice.

Priklopi se na obveščanje o dogodku, tiste nestrpne pa vabimo, da si pogledate, kako smo se imeli na Kurentancu 2017 --> goo.gl/1qERnA

Se vidimo, če se prepoznamo!

Partnerji in sponzorji prireditve: Fest.si, E-študentski servis, Collegium Mondial, Dijaška sekcija Kluba ptujskih študentov.

#kurentanc2018

Srijeda, 07. Veljača 2018, Hrvatska, Kurentanc 2018 / Prljavo kazalište, Vlado Kreslin, Pop Design

Maknite ovakve pisoare!! Odmah!

Maknite ovakve pisoare!! Odmah!

Utorak 01. Svibanj 2018
**** USA Hot Videos Full HD

**** USA Hot Videos Full HD

Ponedjeljak 07. Svibanj 2018
Naughty America Hot Girls *** Videos
Četvrtak 03. Svibanj 2018
*** Pictures Hot Girls ***
Ponedjeljak 07. Svibanj 2018
Zagreb Beer Fest 2018.
Četvrtak 17. Svibanj 2018
Roger Waters live in Zagreb, Croatia
Nedjelja 06. Svibanj 2018
Spring Break 2018 by:Collegium
Petak 27. Travanj 2018
Roger Waters u Areni Zagreb
Nedjelja 06. Svibanj 2018
Pronaći više zanimljivih događanja
Dobiti preporuke o događajima na temelju svoje Facebook ukusu. Nabavite ga sada!Pokaži mi odgovarajuće događaje za meneNe sada