23. Siječanj 2018 - 18:30 do 23:00

Kreator / Vader i Dagoba vo Skopje! 23.01.2018-Mkc, Hrvatska, Utorak, 23. Siječanj 2018

Terrorvoid Promotions со гордост, ви го претставуваат најмасивниот метал концерт до сега во Македонија.
Kreator, Vader I Dagoba на 23ти Јануари 2018 година, ке го збришат Скопје, во склоп на вториот дел oд Европската турнеја на Kreator за Gods of Violence.
Ова е концерт кој ке го одбележи 10 годишното постоење на Terrorvoid Promotions, и на кој не му треба многу претставување.
Kreator после повеќе од 10 години, повторно доаѓаат во Скопје да го промовираат својот последен албум Gods of Violence! Со Vader I Dagoba како поддршка, ова е најава за МАСИВНО МРСЕН концерт!
Или со зборовите на Mille Petrozza:"Hordes! Do not miss this night of absolute aggression on our second European tour for »Gods Of Violence«! See you in the pit!"
Првите 200 карти ке бидат по промотивна цена од 1000 денари. После тоа карта ке биде 1200 денари. На врата 1500! Не чекајте до последен момент за карта!
Карти ќе се продаваат на билетарата на МКЦ, и на сите продажни места од мрежата на МКtickets!
Картите ке бидат во продажба од 4ти Септември 2017.
United Metal Hordes!

Utorak, 23. Siječanj 2018, Hrvatska, Kreator / Vader i Dagoba vo Skopje! 23.01.2018-Mkc

Maknite ovakve pisoare!! Odmah!

Maknite ovakve pisoare!! Odmah!

Utorak 01. Svibanj 2018
**** USA Hot Videos Full HD

**** USA Hot Videos Full HD

Ponedjeljak 07. Svibanj 2018
Naughty America Hot Girls *** Videos
Četvrtak 03. Svibanj 2018
*** Pictures Hot Girls ***
Ponedjeljak 07. Svibanj 2018
Zagreb Beer Fest 2018.
Četvrtak 17. Svibanj 2018
Roger Waters live in Zagreb, Croatia
Nedjelja 06. Svibanj 2018
Spring Break 2018 by:Collegium
Petak 27. Travanj 2018
Roger Waters u Areni Zagreb
Nedjelja 06. Svibanj 2018
Pronaći više zanimljivih događanja
Dobiti preporuke o događajima na temelju svoje Facebook ukusu. Nabavite ga sada!Pokaži mi odgovarajuće događaje za meneNe sada